Repàs Batxillerat
Repàs ESO
Repàs Primària
Cursos complementaris
Aules d'estudi
GRUP REDUÏT Grups Reduïts Batxillerat : - Nombre d'alumnes : Màxim 4 alumnes/grup. - Duració de les classes : 1 hora/classe. Metodologia : En aquestes classes cada alumne portarà preparats els seus dubtes i els seus propis deures. Tot i tractar-se d'una classe en grup, el professor resoldrà els dubtes de cada alumne de manera individual i proposarà noves tasques, proporcionant, quan sigui necessari, material de tipus didàctic per consolidar els temes que s'estiguin tractant. Cal remarcar que es tracta d'una modalitat de repàs de tipus rotatiu -fet que la converteix en dinàmica i efectiva-, per tal d'assolir els coneixements necessaris de cada assignatura. Seguiment i atenció personalitzada : Per tal de tenir un historial de la progressió de l'alumne, el professor elaborarà una fitxa de seguiment diari en què s'anotarà quins han estat els principals dubtes de l'alumne, quina ha estat la feina realitzada a classe, quines són les tasques pendents per realitzar a casa, així com els dubtes pendents per a les properes classes.
CLASSES PARTICULARS Classes Particulars Batxillerat : - Quan? Dia i hora a convenir entre professor i alumne. - Duració? El temps que necessiti l'alumne (mínim obligatori : 1hora). - Disponible com a complement al Grup Reduït.
GRUP REDUÏT Grups Reduïts ESO : - Nombre d'alumnes : 3 a 5 alumnes/grup. - Duració de les classes : 1 hora/classe. Metodologia : En aquestes classes cada alumne portarà preparats els seus dubtes i els seus propis deures. Tot i tractar-se d'una classe en grup, el professor resoldrà els dubtes de cada alumne de manera individual i proposarà noves tasques, proporcionant, quan sigui necessari, material de tipus didàctic per consolidar els temes que s'estiguin tractant. Cal remarcar que es tracta d'una modalitat de repàs de tipus rotatiu -fet que la converteix en dinàmica i efectiva-, per tal d'assolir els coneixements necessaris de cada assignatura. Seguiment i atenció personalitzada : Per tal de tenir un historial de la progressió de l'alumne, el professor elaborarà una fitxa de seguiment diari en què s'anotarà quins han estat els principals dubtes de l'alumne, quina ha estat la feina realitzada a classe, quines són les tasques pendents per realitzar a casa, així com els dubtes pendents per a les properes classes.
CLASSES PARTICULARS Classes Particulars ESO : - Quan? Dia i hora a convenir entre professor i alumne. - Duració? El temps que necessiti l'alumne (mínim obligatori : 1hora). - Disponible com a complement al Grup Reduït.
GRUP REDUÏT Grups Reduïts Primària : - Nombre d'alumnes : 3 a 6 alumnes/grup. - Duració de les classes : 1 hora/classe. Metodologia : En aquestes classes ajudem els nens i nenes de primària a consolidar els seus coneixements. Volem que la base dels seus coneixements sigui la més sòlida possible en aquesta etapa tan important de la seva formació acadèmica abans de començar la ESO. Els deures es poden fer a classe i els professors ajudaran els alumnes tant en la realització com en la comprensió de les tasques, aportant les explicacions oportunes quan sigui necessari. La rutina setmanal en les tasques d'estudi proporciona als alumnes hàbits molt importants que fan créixer la seva confiança a mesura que van superant amb èxit els exàmens. Tot i tractar-se d'una classe en grup, el professor resoldrà els dubtes de cada alumne de manera individual i proposarà noves tasques, proporcionant, quan sigui necessari, material de tipus didàctic per consolidar els temes que s'estiguin tractant. Cal remarcar que es tracta d'una modalitat de repàs de tipus rotatiu - fet que la converteix en dinàmica i efectiva -, per tal d'assolir els coneixements necessaris de cada assignatura. Seguiment i atenció personalitzada : Per tal de tenir un historial de la progressió de l'alumne, el professor elaborarà una fitxa de seguiment diari en què s'anotarà quins han estat els objectius establerts per l'alumne, quina ha estat la feina realitzada a classe, quines són les tasques pendents per realitzar a casa, així com els dubtes pendents per a les properes classes.
CLASSES PARTICULARS Classes Particulars Primària : - Quan? Dia i hora a convenir entre professor i alumne. - Duració? El temps que necessiti l'alumne (mínim obligatori : 1hora). - Disponible com a complement al Grup Reduït.

 

 

TÈCNIQUES D'ESTUDI Aquest curs complementari té la finalitat d’ensenyar a l’alumne les tècniques d’estudi més adients per aprendre a aprendre. La manera com s’estudiï una matèria n'és el vehicle principal per a l’aprenentatge significatiu. D'aquesta manera, s'assessora i s'ofereixen diferents mètodes d'estudi als alumnes, ja que un dels principals problemes dels estudiants no és la manca de voluntat d'estudiar, sinó de saber COM s'estudia. Per tant, és molt important transmetre a l'alumne que no és necessari passar moltes hores davant d'un llibre, sinó d'aprofitar al màxim el temps que s'hi passa davant. Aquest és un curs adreçat als alumnes de: - 2n cicle de primària (3er i 4rt) - 3er cicle de primària (5è i 6è). - 1er cicle d'ESO (1er i 2n). - 2n cicle d'ESO (3er i 4rt). S'imparteix en grups reduïts distribuïts segons cicle i en sessions d'una hora i mitja setmanal.

 

- Tens un treball en grup de l’escola i no sabeu on realitzar-lo? - Hi ha massa soroll a casa i no pots estudiar? - La biblioteca està tancada? - No pots concentrar-te a casa perquè hi ha molt rebombori? Vine a Critterium! Oferim espais amplis, amb connexió WIFI i climatització on es pot estudiar en silenci i realitzar treballs en grup.

 

 

Carrer Llobregat 12     08970 Sant Joan Despí

www.critterium.com - info@critterium.com - 93 125 35 88

 

- Aviso legal y Política de Privacidad -

© Copyright 2013 - 2016  Critterium Academia. Todos los derechos reservados